Flybilletter til Prag

Prag er en af det tidligere Østeuropas mest populære byer at tage til for danskere. Og hvis man ikke bestiller i sidste øjeblik, kan det gøres billigt. Det er muligt at finde billetter til 500-600 kr. for en returbillet. Især Norwegian har ofte slagtilbud på billetter, så ved man præcis hvornår man skal rejse, er det en god idé at følge priserne løbende.

Der er flere flyselskaber som flyver direkte til Prag. Czech Airlines som er det lokale tjekkiske flyselskab har en daglig afgang til og fra Prag. Derudover kan man flyve direkte med SAS, Norwegian og Cimber Air. Hvis man bor i Sønderjylland, kan det betale sig at tage til Hamburg, hvorfra der afgår direkte fly til Prag. Man kan også flyve fra Billund direkte med Cimber Air.

Hvis man ikke har noget imod at mellemlande i en anden europæisk by, er der mange muligheder for at komme billigt til Prag, da både Lufthansa, Swiss og KLM tilbyder flyvninger til Prag. Man skal dog holde øje med den samlede flyvetid, da der ofte kan være lang ventetid under mellemlandingen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *