Flybilletter til Bangkok

Bangkok er asiens knudepunkt for danskere som rejser til Asien og Oceanet. Det er her man ofte mellemlander, inden turen går videre til f.eks. Australien, Singapore, Hong Kong m.m.

De eneste flyselskaber som flyver direkte til Bangkok er SAS og Thai Airways. Af andre som ofte er billige fra Danmark, men kræver mellemlandinger er russiske Aeroflot samt finske Finair. Det er værd at bemærke at hvis man flyver med Aeroflot, skal man ofte overnatte i Moskvas lufthavn. Med Finair kan man nøjes med en kort mellemlanding i Helsinki.

Thai Air og SAS har ofte kampagne priser på udvalgte afgange eller på få billet typer. Så selvom de den ene dag koster 8000 kr, kan de godt koste det halve dagen efter.

Det er generelt billigere at flyve til Bangkok om sommeren end om vinteren, da det er højsæson i Thailand fra november til og med februar. I denne periode skal man være heldig, hvis man kan finde en direkte afgang for mindre end 6000 kr. pr. billet. I lavsæsonen kan man derimod være heldig at finde billetter til mindre end 4000 kr. for en returbillet.

I fremtiden skulle det blive billigere at flyve til Bangkok, da flere lavprisselskaber som f.eks. Norwegian planlægger at lave ruter til fjernøsten, hvor Bangkok bliver første direkte rute fra Danmark. Hvornår denne rute kommer, er ikke til at sige på nuværende tidspunkt, men der snakkes om 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *