Thailand

Thailand bliver mere og mere populært blandt danskere og det ses tydeligt på antallet af de flyselskaber som tilbyder flyvninger dertil. Man flyver ofte til den nye lufthavn i Bangkok, som hedder Suvarnabhumi Airport og derfra videre med indenrigsfly til andre populære destinationer som Phuket Chang Mai og Kho Samui.

Man kan flyve direkte med SAS og Thai Airways og derudover planlægger Norwegian at lave en direkte lavprisrute, men intet er sikkert endnu. Hvis man ikke har noget imod en mellemlanding er det billigst at rejse med Aeroflot, hvor man mellemlander i Moskva. Her skal man dog bemærke, at der ofte er meget lang ventetid i Moskva.. Men så kan man også få en returbillet for under 4000 kr. hvis man er heldig. Andre flyselskaber som flyver til Thailand med en enkelt mellemlanding, er Finair, Qatar Airways, KLM, Air Berlin China Air og derudover tilbyder SAS også billigere billetter, hvis man mellemlander.

Priserne svinger en del, alt efter hvornår på året man vil rejse og hvor lang tid billetten skal virke. Derudover er der også forskel på billetprisen, hvis man vil have en fleksibel billet, hvor man kan ændre returrejsen med en dags varsel. Man kan få direkte billetter fra ca. 4500 kr. i lavsæsonen, hvis man bestiller i god tid. I højsæsonen koster det helt op til 9000 kr. for en direkte returbillet. Det er højsæson fra december til og med februar. April og maj er de varmeste måneder i Thailand og det er ofte her, man finder de gode tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *