Flybilletter til Malaga

Malaga var en af de første flydestinationer fra Danmark for mange år siden og byen er stadig lige populær blandt danskere. Det skønne klima trækker turister til året rundt.

Da der er stor kamp om kunderne mellem de 2 lavprisselskaber Norwegian og Cimber, kan man ofte finde meget billige flybilletter til Malaga. Ud over de 2 nævnte flyselskaber, flyver SAS også direkte til Malaga. Hvis man ikke har noget imod at mellemlande, kan man også flyve billigt med bl.a. Spanair, Air Berlin, Lufthansa og KLM.

Priserne på flybilletter til Malaga svinger meget, alt efter årstiden. Om sommeren er der mange som køber en flybillet og derfor er det ofte dyrere end om vinteren. Der er også mange flere direkte flyvninger om sommeren. Priserne ligger på ca. 300 pr. vej om vinteren, hvis man bestiller en måneds tid i forvejen. Om sommeren kommer man sjældent af sted for under 500 kr. pr. vej, uanset hvor tidligt man bestiller.

Hvis man bor i Jylland, helt nede ved grænsen til Tyskland, kan det måske betale sig at søge på fly til Malaga fra Hamborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *