Indien

Man kan nemt komme til Indien fra Danmark med fly, da flere flyselskaber flyver dertil, deriblandt Austrian Airlines, British Airways, Qatar Airways og Finnair.

Man kan flyve til følgende byer, som alle har en international lufthavn: Delhi (DEL), Mumbai (BOM), Bangalore (BLR, Chennai (MAA, Hyderabad (HYD), Pune (PNQ), Kochi (COK), Calcutta (CCU), Kozhikode (CCJ), Goa (GOI), Ahmadabad (AMD), Thiruvananthapuram (TRV), Amritsar (ATQ) og Gaya (GAY). Det er muligt at flyve direkte til Delhi og Dabolim Airport i Goa fra København. Flyver man fra Billund, mellemlander man næsten altid i København, men Heathrow i London kan også være en mulighed.

Da Indien er et meget stort land, er der også stor forskel på prisen på en flybillet, alt efter hvor man skal hen og hvor stor efterspørgsel der er på pågældende rute. Goa er meget populært og hører til blandt de mest populære rejsemål sammen med Delhi. Her kan man være heldig at finde en returbillet for under 3000 kr., alt efter årstiden og hvor hurtigt i forvejen man bestiller. Til de fleste andre byer i Indien, koster det fra ca. 4000 kr. til 6000 kr. for en returbillet.